Sommarerbjudande Mr CAP Linköping
NYHETSBREV FRÅN MR CAP LINKÖPING View this email in your browser

Sommarerbjudande

250:- rabatt på en WashAll & InteriorService

Nu är sommaren här och vi på Mr CAP Linköping vill att alla våra kunder ska ha en riktigt ren bil både interiört och exteriört inför semestern. Ring oss och boka en WashAll & InteriorService (Ord pris: 1810:-) för endast 1560:- 

Du får även med dig en BugRemover (medel för borttagning av insekter) utan extra kostnad till ett värde av 95:-
Kampanjer

Mastertreatment

MasterTreatment™ är MrCAP’s heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör. Behandlingen lämpar sig lika bra för nya bilar som för de bilar som rullat några år. På nya bilar verkar MasterTreatment™ förebyggande och bevarar den härliga nybilskänslan. Begagnade bilar kan efter en MasterTreatment™ till och med bli snyggare än i nyskick. Programmet bygger på två av MrCAP’s grundläggande behandlingar – FormulaU™, som är en ytbehandling av bilens lack och NewMatizing™ & UG-2™ för bilens interiör. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.

MasterTreatment™ gör din billack motståndskraftig mot bland annat luftföroreningar, vägsmuts, UV-strålar och glansavmattning. Interiören får en ”osynlig överdragsklädsel” som fungerar skyddande och smutsavvisande.

Kr 7475

Kr 6225

BOKA TID

WashAll & InteriorService

En WashAll™-rengöring omfattar bland annat bilens kaross, fälgar, hjulhus, dörrkarmar och rutor, både ut och invändigt. Sammanlagt åtgärdas 24 stycken servicepunkter. Bilen blir gnistrande ren!

 

InteriorService™

Denna noggranna och omsorgsfulla rengöring är till för de kunder som inte nöjer sig med en vanlig ”urstädning” av bilens kupé. En InteriorService™ omfattar bland annat golv, säten, rutor, paneler och bagageutrymme*. Sammanlagt åtgärdas 26 punkter i kupén.

 

Kr 1810

Kr 1560

BOKA TID
Erbjudandet gäller till den 31 Augusti 2017. 
Kan ej kombineras med andra kampanjer och erbjudanden. Ovanstående priser kan variera beroende på storlek och skick.
Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.

Our mailing address is:
linkoping@mrcap.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.