FormulaU™

Lackytbehandling med hållbarhet över tiden. Förädlar, skyddar och gör din bils lack lättare att hålla gnistrande ren!

Lacken är som din egen hud, med porer och allt. Liksom hudens porer behöver den rengöras, behandlas och skyddas. FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd av bilens lack mot luftföroreningar, vägsmuts, UV-strålar och andra skadliga element. Skyddet som skapas förnätar sig och binder kemiskt till lacken och skyddar billacken under flera år.

  • MrCAP's bästa ytbehandling för bilens lack.
  • Förädlar utseendet på din bil till nästan nyskick. Ibland bättre!
  • Ett skydd som är hållbart över lång tid och som gör lacken tåligare mot slitage och motverkar minskad glans.
  • Bilen blir lättare att hålla gnistrande ren!
  • Att vaxa bilen behöver du inte ens tänka påmer.s mer.

Nya bilar - i förebyggande syfte

Glansen i en billack mäts i ”Gloss Units”. En helt ny bil har inte, som man kan tro, högsta möjliga glansvärde. När en bil lämnar tillverkningen uppgår glansvärdet till ca 95 Gloss Units (bransch standard). Redan från första provturen börjar skadliga element såsom vägsmuts, luftföroreningar, surt regn och UV-strålning slita på den nya fina lackeringen. FormulaU™ verkar förebyggande och bevarar den härliga nybilskänslan. Behandlingen tränger ner i lackens porer och bygger även en skyddande, smutsavvisande och glansig yta. Och glansvärdet har ökat, i många fall till över 100 Gloss Units. Lacken blir även lättare att hålla gnistrande ren och snygg. Att vaxa den behöver du inte tänka på, vare sig för hand eller i kostsamma tvättprogram. Din nya bils lack omfattas dessutom av FormulaU™Secure™ MrCAP’s trygghetsförsäkring.

 Bilar som rullat i många år

FormulaU™-ytbehandling ger ett slående resultat på en bil som rullat många år, och som kanske aldrig har fått någon annan omvårdnad än en standardrengöring i en automattvätt då och då. Det är inte ovanligt att bilar blir vackrare än de var i nyskick! FormulaU™ tränger ner i lackens porer och bygger även en skyddande, smutsavvisande och glansig yta som är motståndskraftig mot luftföroreningar, vägsmuts, UV-strålar och andra skadliga element. Lacken blir lättare att hålla gnistrande ren och snygg. Att vaxa den behöver du inte tänka på, vare sig för hand eller i kostsamma tvättprogram.

Dom säger att vi är bäst. Läs mer Läs 

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.