The Car Appearance and Restyling Experts™

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. Mr CAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör. En Mr CAP-behandling är ett gediget hantverksarbete, som utförs av medarbetare med passion för bilar. Verksamheten bygger på egen produkt- och teknikutveckling, som endast finns hos licensierade och certifierade Mr CAP-företag.

Mr CAP utklassar konkurrenterna

Hur bra är egentligen en lackytbehandling? Håller produkterna vad de lovar, dvs finns skyddet verkligen kvar på lacken när man har tvättat bilen ett antal gånger? MrCAP har massor av nöjda kunder och våra egna tester har visat på att vår produkt FormulaU™, som vi själva har utvecklat, fungerar utmärkt. Men vi bestämde oss ändå för att låta en oberoende part göra ett test av vår egen produkt och några av de mest kända, konkurrerande produkterna. 

Se testet här

I samarbete med bilbranschen

Listan för options till en nybil blir allt längre. Nuförtiden är det vanligt att kundens lista över options inte bara innehåller sådant som läderklädsel, navi och 20-tumsfälgar - Många beställer nu också lackytskyddsbehandling redan innan leverans. Det är viktigt för kunden att få exakt rätt modell på fälgar, däck, takbox, mm, men man kanske inte tänker på vilket lackskydd man vill ha. Lackskydd som lackskydd?

Men det stämmer faktiskt inte. Vi gav Statens Provningsanstalt i uppdrag att jämföra senaste versionen av vår egen produkt FormulaU™ med 13 av marknadens mest kända produkter för lackskydd, i ett vetenskapligt laboratorietest. Resultatet visade på MrCAP produktens överlägsna styrka och slitstyrka. Det framkom också att det skiljer väldigt mycket mellan den bäst och den sämst presterande produkten. Men MrCAP kan inte bara leverera marknadens bästa lackytskydd, vi kan också vara din partner när det gäller att få själva jobbet gjort. Vi har sedan länge flera olika samarbetsformer med bilföretag.

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.