LeatherCare™ & InteriorService™

Trots styrkan och hållbarheten som finns i läder får man inte glömma dess svagheter. Läder kan torka, spricka, missfärgas och förlora spänst - Det är ett naturmaterial som kräver regelbunden omvårdnad. LeatherCare™ & InteriorService™ är en djuprengöring av din bils delikata läderinteriör. Efter en omsorgsfull rengöring och impregnering har lädrets naturliga känsla återskapats och interiören har fått ett skydd mot naturlig smuts och spill. LeatherCare™ verkar förebyggande på nya läderinteriörer och bevarar nybilskänslan. Kupén i övrigt genomgår MrCAP’s omsorgsfulla och noggranna rengöring av golv, rutor, paneler och bagageutrymme.

  • Löpande underhåll av bilens kupé.
  • Djuprengöring av läderinteriör inklusive behandling som skyddar och gör lädret mjukt samt smutsavvisande.
  • Bilens totala kupé i övrigt genomgår MrCAP's 26-punkters InteriorService™.

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.