Marine Treatment™

Våra marina behandlingar håller samma klass som de för bilen.s mer.

Att en Gelcoat på en båt inte är detsamma som en lack på en bil känner väl de flesta till. Men hur behandlar och skyddar man egentligen sin flytande ögonsten på bästa sätt? MrCAP har sedan 1990 utfört behandlingar på båtar i den mån kunderna har efterfrågat denna service. Under åren har vi byggt upp ett väsentligt kunnande om ”Yacht Appearance”. Både behandlingsteknik och produkter har anpassats till den marina miljön. Det gamla traditionella ”båtpolerandet” är kanske ett bra alternativ på kort sikt. MrCAP har inriktat sig på långtidsverkande behandling för de kunder som önskar minimalt eget underhåll och maximal utseendemässig standard på sin båt.

Även båten kan utrustas med vår unika FormulaU ytbehandling och då anpassad till de marina materialen såsom gelcoat, lackerad aluminium, plåt etc. men även olackerade aluminiumbåtar får sin speciella behandling. Se SP-testresultat avseende vår FormulaU Marine ytbehandling.

Båtens interiöra material såsom textilier, läder, plast, vinyl med mera omfattas av vårt marina program.
Problemen såsom mögel, lukt, matt och repig gelcoat har vi lösningar på.

FormulaU gelcoat ytbehandling och djupkemrengöring av textilier, vinyl och läder är det som efterfrågas mest.

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.