MasterTreatment™

MasterTreatment™ är MrCAP’s heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör. Behandlingen lämpar sig lika bra för nya bilar som för de bilar som rullat några år. På nya bilar verkar MasterTreatment™ förebyggande och bevarar den härliga nybilskänslan. Begagnade bilar kan efter en MasterTreatment™ till och med bli snyggare än i nyskick. Programmet bygger på två av MrCAP’s grundläggande behandlingar – FormulaU™, som är en ytbehandling av bilens lack och NewMatizing™ & UG-2™ för bilens interiör. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.

MasterTreatment™ gör din billack motståndskraftig mot bland annat luftföroreningar, vägsmuts, UV-strålar och glansavmattning. Interiören får en ”osynlig överdragsklädsel” som fungerar skyddande och smutsavvisande. Med denna behandling blir det helt enkelt lättare att hålla bilen gnistrande ren och snygg. Att vaxa den behöver du inte ens tänka på och att bilvärdet dessutom ökar får du på köpet.

 Heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!
 Bygger på två av MrCAP's grundläggande behandlingar - FormulaU™, som är en ytbehandling av bilens lack och NewMatizing™ & UG-2™ för bilens interiör.
 Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum och bagagerum samt alla yttre och inre detaljer.

 Dom säger att vi är bäst. Läs mer.

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.