NewMatizing & UG-2

Djupkemrengöring av interiörens textilier, läder och övriga material inkl skydd.

Kostymen tar du till kemtvätten - bilen tar du till MrCAP. Djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör, såväl textilier som läder. En ren och trivsam interiör gör bilkörningen roligare med ökad trivselfaktor för passagerarna. MrCAP har därför tagit fram ett komplett och heltäckande program för bilens interiör.

  • Djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.
  • Avlägsnar ingrodd smuts och "omöjliga" fläckar från mat, dryck, olja m.m.
  • UG-2™ är en impregnering, en "osynlig överdragsklädsel", vilken fungerar skyddande och smutsavvisande.
  • UG-2™ underlättar det egna underhållet med att hålla den delikata inredningen ren och proper.

NewMatizing™

NewMatizing™ är som en "kemtvätt" för bilens interiör. Den tränger djupt ner i bilens textilier, ingrodd smuts och ”omöjliga fläckar” från mat, dryck, olja och fett avlägsnas. Sedan impregneras de rengjorda textilfibrerna med UG-2™, en ”osynlig överdragsklädsel”, som verkar smutsavvisande så att det blir lättare att dammsuga och hålla den delikata inredningen ren och fin. Är bilen utrustad med läderinredning får den sin speciella kemrengöring som avslutas med LeatherGard™-behandling, som gör lädret mjukt och smidigt samt förebygger fläckar och sprickor. Alla övriga detaljer i interiören får också sin särskilda omvårdnad.

UG-2™

Efter genomförd NewMatizing™-djupkemrengöring appliceras UG-2™. MrCAP’s UG-2™-impregnering fungerar skyddande och smutsavvisande. Det blir även lättare att dammsuga och hålla den delikata inredningen ren och fin. Om oturen sedan skulle vara framme med spill och fläckar är det ingen katastrof. Det avlägsnas lätt av dig själv, eller om du så önskar, låt oss göra jobbet.

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.