Resealant-programmet

Allt på din bil slits med tiden. Motor, däck, bromsar, lampor, knappar etc. Det är ofrånkomligt.

FormulaU™ är långtidsverkande men med tiden avtar effekten. De flesta kunder önskar bevara skyddseffekten och lackens utseendemässiga standard på en optimal nivå, år efter år. MrCAP erbjuder därför ett Resealant™-program.r.

FormulaU™ Resealant™

FormulaU™ Resealant™ är en översyn och förstärkning av en tidigare utförd FormulaU™-ytbehandling. Resealant™-behandlingen utförs till en fast debitering och omfattas av MrCAP’s garantiprogram. Efter en genomförd FormulaU™ Resealant™- behandling är standarden på bilens lack på absolut toppnivå igen!

MasterResealant™

MasterResealant™ erbjuds de kunder som önskar bevara skyddseffekten och bilens utseendemässiga standard på en optimal nivå, både läck och interiör,  år efter år. MasterResealant™ är en översyn och förstärkning av tidigare utförd MasterTreatment™. Den utförs till en fast debitering och omfattas av MrCAP’s garantiprogram. Efter en genomförd MasterResealant™-behandling är din bils standard på absolut toppnivå igen!

Dom säger att vi är bäst. Läs 

Mastertreatment™ är en heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör som förädlar bilen till nyskick. Ibland bättre!

Arbetet utförs av speciellt utbildad personal. Många irriterande småbucklor kan trollas bort utan att originallacken påverkas.

FormulaU™ är en unik och beprövad ytbehandling av bilens lack som garanterar ett effektivt skydd.

GlassShield™ är en vindrutebehandling som fungerar extremt vattenavvisande. Glöm vindrutetorkarna, spara på torkarbladen, vindrutan och dyr spolarvätska.

NewMatizing™ är en djupkemrengöring och impregnering av bilens delikata interiör.

Oavsett vilken färgton du väljer ger filmerna ett mycket effektivt insynsskydd. Att bilens utseende blir personligare och attraktivare anser våra kunder vara ytterligare en fördel.

LeatherCare verkar förebyggande på läderinteriörer och bevarar nybilskänslan.

Programmet bygger på mångårig erfarenhet om hur man sanerar och restaurerar ovanliga skador - utan att behöva lackera om delar av eller hela bilen, eller byta ut delar av inredningen.

                            

WashAll™ – Mr CAP’s 24-punkters mycket noggranna och omsorgsfulla manuella rengöring av bilens kaross.
InteriorService™ – Mr CAP’s 26-punkters rengöring av bilens interör.
MachineClean™ – rengöring av allt under motorhuven.

 

Copyright © 2017 Lamira AB, All rights reserved.